Planer inför nyår 💃🎉 | Kathrinea Living

Kathrinea Living

Annons

Planer inför nyår 💃🎉

Nu har jag faktiskt satt mig ner och börjat planera ordentligt och sätta upp nya mål och så inför 2019, bättre sent än aldrig va.. 🤗 Vad jag vill göra imorgon på nyårsafton har jag inte riktigt kunnat bestämma mig för än. Laiy ska vara hos sin pappa och fira där detta året, så det är ju egentligen ett perfekt tillfälle för mig att faktiskt gå ut på något partaj.. Meeen jag känner inte riktigt för det, inte som det ser ut just nu i alla fall 🤷🏼‍♀️ Känns som jag tröttnade på den där “partyqueen” perioden för flera år sedan nu och jag typ avskyr raketer.. Eller ljudet i alla fall, för visst glittrar dem ju himla fint 🙆🏼‍♀️ Är faktiskt ganska sugen på att bara vara hemma detta året och tagga nystart i lugn och ro (och nej jag är inte 100 år gammal.. även om man ibland kan tro det 🙃) Men det är något speciellt med nyår! Och något ännu speciellare med dagen efter nyår – den första dagen på det nya året. Nästan som en dröm att få kickstarta det nya året full med energi och motivation, istället för att vakna upp med ångest och huvudvärk 👽 Så efter massa diskussioner fram och tillbaka med min sidechick👇 (eller kanske blir det “mainchick” när man inte är i en annan relation haha? 🤷🏼‍♀️ Struntsamma tycker de orden är så löjliga överlag.. så använder dem bara med min egna positiva betydelse 🐣) Sååå lutar det i alla fall skarpt åt ett hälsokicks nyårsfirande imorgon 👯‍♀️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frugan E

  Tummen upp för ett lugnt nyårsfirande! Jag hade också ett sådant och vaknade ändå med huvudvärk så det är väl bara att konstatera att jag är gammal. 😛
  Gott nytt år, hoppas du fick en fin kväll. 🙂

 2. Kamilla

  Jag tycker mkt om fyrverkerier men är precis som du rädd för ljudet. Jag gömmer mig eller håller för öronen. Önskar dig ett toppen 2019

 3. Carro

  Så länge du gör det som känns bäst för just dig själv så kan det inte bli bättre.Vill du vara hemma så var det.Vi har bara varit hemma och inte gjort en så stor grej av det hela.

 4. Amanda

  Här blev det en lugn kväll med, var iväg och åt lite god mat men känner inte heller för att festa känns skönt att bara ta det lugnt. 🙂 Gott nytt år 🙂

 5. Johanna

  Lät ju underbart att starta nya året i lugn och ro. Jag är 19, jag och min sambo har varmt varm oboy och ska sätta oss i en skidbacke för att se raketerna, skulle kunna tro att jag är 100 också, hahah. Kram och gott nytt år<3

 6. Sandra

  Du gör så rätt, det var längesedan det var en massa festande här, vi hade däremot ett annat par vi umgicks med, men det rann ut i sanden och sen dess har vi skålat in det nya året i pyjamas 😂😉

 7. Chanelle

  Jag ska på partaj (Eller partaj kommer till mig) men ska också vara nykter! Vill inte att dagen imorgon ska försvinna, Brukar inte må dåligt men man blir ju så himla seg! Så jag tycker dina planer låter jättebra 😀 Dock blir det mycket mat och gott så kan inte säga att jag är helt med på er hälsokicks men nästan! 😍 Gott nytt år på dig! <3

 8. Sarah

  Jag ska också ha ett lugnt nyårsfirande men det är egentligen inte det jag vill men så blev det visst i år :/ Hoppas att din kväll blir bra 🙂

 9. Madde

  Känns som om det är många i år som bara vill ta det lugnt. Kan också känna det, men vi går ut och äter, och sen tar vi oss hemåt var tanken. Inget party här heller.

 10. Popprinsessan

  Tycker att det låter ganska mysigt med hälsokicksfirande! Eftersom jag är i fjällen med min familj och en annan familj – och det inte precis är någon hälsoresa – så blir det inte den typen av kväll för mig. Men å andra sidan blir det inte partaj heller, tror vi kommer att ha svårt att hålla oss vakna till 12 – och vi är inte heller 100 år!! 🙂 Det tar på krafterna att vara på skidresa, ha ha!!
  Hoppas du får en trevlig kväll, oavsett vad du hittar på! Gott nytt år!

 11. Moa

  Vi tycker inte heller om raketer så här blir det att bara vara hemma och starta det nya året med en massa ny energi 😉

 12. Elisa

  Så länge du gör det du vill blir det oftast bra! Jag startar gärna också det nya året pigg och fräsch, så här har det varit lugna kvällar några år nu, och så också det här året även om det till stor del är för min son. 🙂

Annons
stats