Peter kom med världens bästa present till oss igår! 🥰 | Kathrinea Living

Kathrinea Living

Annons

Peter kom med världens bästa present till oss igår! 🥰

Han bara dök upp hos oss igårkväll utan förvarning och som överraskning hade han vår älskade Malka med sig! Som vi har saknat henne alltså! Helt underbart att ha henne hemma igen efter att hon varit hos min mamma nu i typ 2 månader 🙄 Men jag har haft så galet mycket i skolan och sen blev Julian sjuk också ovanpå allt, så kändes som det var bättre för henne att stanna kvar där uppe i skogen tills det lugnat ner sig lite här hemma.. Hon är ju trots allt en gammal dam nu, kan knappt förstå att hon ska fylla 13 år detta året 🙊 Fick henne när jag låg i skilsmässa för nästan 10 år sedan nu (!) och sedan den dagen har hon verkligen varit min partner in crime genom många av livets olika törnar, min Malka ❤️I alla fall.. så gick vi allihopa och köpte lite fredagsmys och kollade på Simpsons igår precis som förr i tiden, kändes lite nostalgiskt faktiskt. Jag och Peter var verkligen världens sämsta syskon när vi var barn, vi bråkade KONSTANT! Enda gången vi faktiskt kunde sitta ner bredvid varandra utan att halvt slå ihjäl varandra var när det var Simpsons på TV. Tycker faktiskt ganska synd om min mamma när jag tänker tillbaka på det.. Något av det värsta jag vet är ju när mina ungar bråkar med varandra, vi är ju en familj och ska älska varandra och stötta varandra i vått och torrt, oavsett vad! Som tur är så är mina barn inte alls så som jag och min bror var haha! Visst händer det att de flyger på varandra ibland i perioder, men för det mesta så är dem väldigt omhändertagande och hjälpsamma mot varandra vilket på riktigt ger mig den största lyckan i livet varje dag! Och jag och Peter har ju som också tur är vuxit ifrån det där bråkiga nu och slår såklart inte alls ihjäl varandra längre.. Ärligt talat hade jag inte haft en chans mot honom nu då han växte om mig för länge sen, och nu är typ dubbelt så stor som mig.. 🙄 så nu är det minsann bäst att vara snäll 😇

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kamilla

  Bästa överraskningen att vovven kom hem igen. Peppar peppar ta i trä så har våra grabbar som det är prick två år mellan aldrig bråkat. De har haft mkt kul med varandra. Nu är de stora och blir 20 och 18 i aug och skulle de börja bråka nu skulle det kännas skumt. Gosa extra mkt ikväll med nyhemkona hunden.

 2. Amanda

  Haha låter ju som ren och skär syskonkärlek mellan dig och din bror, vilken tur dock att ni är mer sams nu för tiden. Skönt att dina ungar inte bråkar så mycket 🙂

 3. Sandra Bäckman

  Det är konstigt hur det är jag och min bror höll oxå på att slå ihjäl varandra, medans mina kids är otroligt lugna. Jätte knepigt det där 😮 att det kan vara sån skillnad på oss och våra barn.

 4. Sandra

  Det är konstigt hur det är jag och min bror höll oxå på att slå ihjäl varandra, medans mina kids är otroligt lugna. Jätte knepigt det där 😮 att det kan vara sån skillnad på oss och våra barn.

 5. Johanna

  ÅÅH vad underbart att hon är hemma igen, vilken lycka! Förstås dig med syskonbråken, jag och min blir var likadana, haha. Helt sjukt egentligen <3 Kram

 6. Chanelle

  Åh vilken fin överraskning! Jättefin är hon. Jag och min syster var riktigt elaka mot varandra som små.. Har ångest över det idag.. Men inget man kan göra åt, man får ta och vara extra snäll idag istället 😀

 7. Anna

  Åh, vilken underbar överraskning! Vår äldsta hund blir 11 i februari. Det är svårt att förstå att han redan är så gammal, samtidigt som det känns som att han alltid varit med. De blir härliga familjemedlemmar de där djuren,

 8. Sara

  Jag kan tänka mig att du har saknat henne massor. Jag hade tre underbara, fyrfota, vänner förut. Det är sex år sen nu som den sista somnade in. Mina små barn tar all min tid men ändå så kommer jag på mig själv ibland när jag står och drömmer om att få ha just en fyrfota vän bredvid mig i livet igen/ Jag vet att just nu är inte rätt tid, kanske någon gång i framtiden men inte nu. Syskon är för övrigt lite av en gudagåva!

 9. Madde

  Vilken överraskning. Man saknar ju ihjäl sig då man är ifrån sina djur. Det är inget någon som inte tycker om djur någonsin kan förstå. Mysigt med tv mys med brorsan också. Ja, mina slogs i ett, men idag är de så tajta så det finns inte mer.

 10. Pärla

  Men så mysigt med spontanbesök som blev så bra! <3
  Tror det är så mellan många syskon, vi är fem syskon och vissa av oss har haft det riktigt stormigt mellan oss men vi älskar ju inte varann mindre för det.

 11. Inne hos Ina

  Åh, jag känner verkligen igen mig i att ha en älskad hund som i perioder bor på annat ställe. När jag pluggade hade jag perioder då jag bara kände att jag inte hinner med, och ibland praktik, så då fick min hund bo hos mina föräldrar. Han har haft det bra där, men det har varit högtid när han kom tillbaka. Nu är han snart 9 år, jag förstår inte var tiden tog vägen 🙂 Du verkar ha en fin hund, så vacker bild 🙂

 12. Jennysvardag

  Vad roligt att ni fick vara med din hund och bror i går. Kan förstå att du har saknat din hund. Jag och mina syskon bråkade alltid när vi var små. Nu är vi sams men tycker olika om det mesta 🙈

 13. Hannas krypin

  Åh vad roligt att Malka är hemma igen! Hon låter verkligen som den bästa vän man kan ha, Kul att läsa lite om er syskonrelation. Jag och min bror har fortfarande våra duster. 🙂

 14. Sarah

  Vad roligt att han kom med henne 🙂 Så mysigt att kolla på tv och äta gott 🙂 Vilken tur att ni inte bråkar längre, speciellt om han växt ifrån dig så mycket 😉

Annons
stats