Naturens energiboost 🌅 | Kathrinea Living

Kathrinea Living

Annons

Naturens energiboost 🌅

Alltså jag ÄLSKAR att vakna upp till soluppgången! Och jag älskar alla stora fönster i denna lägenhet som låter mig njuta av både soluppgång och solnedgång i bekvämligheten av mitt eget hem! Dessa bilder är från September, första morgonen vi vaknade upp i vår nya lägenhet och jag insåg att vi hade en perfekt vy av soluppgången rakt framför näsan. Gissa vilken lycka för någon som mig! 🧚‍♀️😍Förut var jag tvungen att ta mig ut och gå en bra bit bort för att komma till ett bra ställe att titta på soluppgången om morgnarna och gå en bra bit åt andra hållet för att ha en chans att se solnedgången om kvällarna. Jag gjorde ju det väldigt ofta dock, speciellt om vårar och höstar då tiderna för upp- och nedgångar är som rimligast med tanke på vardagsrutiner och familjepusslet.. Men jag har alltid tyckt att de är så värt! Det ger mig en så skön känsla av harmoni och balans, och även av uppskattning av nuet och varje dag som den gåva som den faktiskt är 🙏❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kamilla

    Vilka härliga himlar du fångat. Sista bilden på barnet och hunden som håller om varandra var så vacker. Förstår att du njuter av att kunna vakna till solens upp och nedgångar.

Annons
stats