Mindre än 1 vecka till julafton 🎅🎄 | Kathrinea Living

Kathrinea Living

Annons

Mindre än 1 vecka till julafton 🎅🎄

Då är vi redan mitt i den sista veckan innan jullovet! Eller ja.. jag har ju egentligen inget jullov för mina lärare har varit riktigt snälla minsann och lagt en hemtenta över hela julen! Man kan ju undra om Tomten kommer med några julklappar till dem i år.. 🙄 Men ungarna är lediga i alla fall, så ska bli mysigt att bara vara hemma allihop tillsammans. Förra året var Nickolaiy hos sin pappa på julafton (vi har varannat år) så då firade jag och Julian tillsammans med min mamma och bror den 24e. Och när Laiy kom hem den 26e så firade vi allihop jul en gång till, fast då var även min pappa, faster och farbror också med. Och det var himla mysigt förra året, så i år tänkte vi göra något liknande. Fast så klart blir det väldigt mycket mysigare nu när Laiy också är hemma över hela julen! 🥰 Har tittat tillbaka på alla bilder från förra året och börjat längta massor till allt julmys nu alltså. Innan jag fick barn brydde jag mig knappt om julen överhuvudtaget, tyckte bara det var sååå drygt att halvt ihjälfrusen halka runt i massa snö och slask hela vintrarna.. Men nu tycker jag faktisk tvärtom att JULEN (inte vintern.. 🤭) är något av det mysigaste och vackraste som finns! Och snö glittrar ju faktiskt himla fint trots allt ☃️ Knasigt egentligen hur mycket ens inställning till olika grejer kan förändras på bara några år 🙃

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. MartinaOlsson

  Hej på dig!
  Den näst sista luckan i min julkalender har nu öppnats, och därunder gömde sig chansen att vinna ett helt valfritt smycke till ett värde av max 399kr från 7East! Vill du vara med och tävla? 🙂 Klicka då på länken nedan! Förövrigt så hoppas jag att du får en supermysig kväll, för min del blir det uppesittarkväll för hela slanten! Ska du också kolla? 🙂
  https://martinaolsson.myshowroom.se/127464/julkalender-lucka-23-7/

 2. Sandra

  Vilka underbara bilder ❤
  Jag har alltid gillat julen, men sedan min mamma gick bort är det tuffare och tuffare 😞 får hoppas julkänslan kommer till mig också ❤

 3. Fnulan

  Usch vilken osis med tenta när du vill vara ledig. Jag minns att det var så varje år man pluggade. När jag frågade läraren varför så var anledningen enkel, “Ni får CSN för besväret…”
  Jag hoppas att du hinner mysa och ta nya kort till nästa år. Kram

 4. Melissaskywalkz

  Vad kul att julen växt på dig, tråkigt med tentan dock :/ vi har förbereder inför ett prov i flera veckor men ska tydligen ha den när vi kommer tillbaka från ledigheten så kommer ju ha glömt hälften hahah

 5. Amanda

  Julen är ju faktiskt riktigt mysig med snön liggandes på marken 🙂 Älskar att umgås med släkten och äta mat på julen det är det viktigaste tycker jag 🙂

 6. Olga

  Vilken intressant stavning på Nickolaiy! Min son heter också det i andranamn, fast med stavningen Nikolaj 🙂 Så spännande att se andra sätt att stava

 7. Johanna

  LYX med jullov! Typiskt att du har tenta just då, hahah. Jag älskar fortfarande vintern, men vill ju ha riktig jul och inte bara massa slask. Dock känns det som att de flesta vintrar bara är slask just nu. Kram <3

 8. Sara

  Det låter som att du kommer att få en fantastisk jul med bägge barnen hos dig.
  Jag älskar den där känslan som infinner sig när klapparna är öppnade och ett speciellt lugn infinner sig hos de vuxna medans barnen undersöker de julklappar de har fått.

 9. Liw

  Fina bilder och vad mysigt att ni får vara alla samlade i år.
  Ja det är konstigt hur saker förändras när man får barn. Julen (och vintern) har jag iof alltid älskat men andra småsaker som man nu uppskattar, tex att få äta en långfrukost ensam eller att ta en promenad med mannen och snacka, är så fantastiskt att verkligen uppskatta. Man njuter mer av livets små vardagslyxigheter som man bara tog för givet innan barnen kom.

 10. Elisa

  Så mysig bild med snögubben. 😀
  Förstår inte lärare, är det uppehåll för jul (med tanke på alla röda dagar) ska det ju vara det också, hur kan man få för sig att lägga en tenta då? Knäppt. Hoppas det går framåt med den i alla fall. 🙂
  Tur ibland att vi är föränderliga! Med alla olika faser vi har i livet kan det behövas. 😉 Julen är verkligen den mysigaste tiden på året.

Annons
stats