Man vabbar inte från universitetet.. | Kathrinea Living

Kathrinea Living

Annons

Man vabbar inte från universitetet..

ÄNTLIGEN är mina hemtentor klara och inskickade! Ni anar inte hur skönt det känns! Har varit så mycket kaos i mitt huvud sedan detta nya året startade alltså, vilket kanske märkts på mina sociala medier då jag knappt uppdaterat och tyvärr varit tvungen att tacka nej till samarbetsförfrågningar på grund av tidsbrist. Jag var visserligen förberedd på en väldigt stressig period då jag visste att jag skulle få dubbla hemtentor som tidsmässigt överlappade varandra.. MEN jag var inte alls förberedd på att min lille kille skulle få skyhög feber och att dessutom förkylningsastman han hade som liten skulle komma tillbaka 😔 Trodde han hade växt ifrån det nu då han inte haft det på nästan 2 år. Fick boka in en akut läkartid till honom då jag märkte att andningen blev värre och febern bara steg, trots både astmamedicin och alvedon. Läkarna tog massa prover på honom och bortsett från febern och svårigheter med andningen så var alla proverna jättebra.. 🤷🏼‍♀️ Vi fick nya astmamediciner utskrivna som han ska få en intensivkur av, samt att jag skulle fortsätta med alvedon mot febern. Även om alvedonen inte verkade hjälpa så kanske den åtminstone skulle ta bort topparna så han kunde sova bättre.Natten till tisdag var fruktansvärd.. Han mådde inte alls bra och hade det jättejobbigt med andningen. Jag var jätteorolig och sov inte alls den natten.. Missade ett litteraturseminarium på tisdagen som jag kommer få göra om längre fram, fast i ett typ 10 gånger värre omfång då.. Man kan inte riktigt vabba från universitetsstudier liksom, missar man något så straffar läraren en genom att ge en ännu hårdare omuppgift. Det är samma för alla, så bara att gilla läget.. MEN jag ska inte gnälla! För jag har trots allt hela världen att vara tacksam för precis just nu! Jag fixade trots allt mina hemtentor och fick dem inlämnade i tid. Min lille älskling börjar äntligen att må mycket bättre nu och han sover gott här bredvid mig i soffan medan jag läser på inför nästa veckas reflektionsmöten. Och nu faller det dessutom riktigt stora och vackra snöflingor här utanför fönstret och marken utanför börjar bli alldeles vit! Så kul jag och barnen ska ha i helgen om snön väljer att stanna! ☃️❄️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Så tråkigt med sjuka barn., men hör det hela tiden nu. Måste vara så att man missar mycket då man är borta från universitetet., och vissa delar är svåra att ta igen.

 2. Sara

  Du visar, genom den här texten, tycker jag hur stark en mamma kan vara för sitt barn. Du har kämpat på och när saker skiter sig så att de kan/kommer blir värre så kavlar du liksom upp ärmarna och ropar typ ”Kom an då!” Till livet.
  Hoppas att han slipper sjukdom riktigt snart och du, jag är övertygad om att det DJ får göra om i skolan kommer du fixa galant. Bara sträck på dig och var stolt, du är grym!

 3. Amanda

  Åh stackarn <3 vilken tur att han äntligen börjar bli frisk! och Grattis till att du har fått 2 hemtentor gjorda nu och inskickade, nu kan du släppa de och gå vidare till nästa 🙂

 4. Anette

  men alltså vad jobbigt. Vet hur det känns med tentor, och har du dubbla så… och vabb på det, vad jobbigt för din ligga grabb…. kry kry till honom och hejja dig som har roddat allting, trots allt.

 5. Fnulan

  Men lillhjärtat så jobbigt för honom, men även jobbigt för dig som mamma. Barn ska vara friska <3 Hoppas att det går bra för er med allt.

 6. Moa Larsson

  Gud som du har slitit! Bara plugget för sig, eller förkylningsastma och ett sjukt barn för sig, är mer än nog. Vår lilla tjej har en resa bakom sig med andningsuppehåll i massor så jag vet vad ni går igenom med andningen. Det är så fruktansvärt och jag skickar massa styrkekramar! Ta tillvara på snön, man vet aldrig när den försvinner igen. Kram!

 7. Moa Larsson

  Gud som du har slitit! Bara plugget för sig, eller förkylningsastma och ett sjukt barn för sig, är mer än nog. Vår lilla tjej har en resa bakom sig med andningsuppehåll i massor så jag vet vad ni går igenom med andningen. Det är så fruktansvärt och jag skickar massa styrkekramar! Ta tillvara på snön, man vet aldrig när den försvinner igen.

 8. Chanelle

  Vad skönt att tentorna är klara! Vet du om du klarat dem också? 😀 Skönt att kunna lämna det nu! Men fy stackars liten! Hoppas att astman inte stannar kvar hos han! Jag hade astma som barn och den försvann när jag va typ 8år kanske.
  Hoppas han fortsätter åt bättringshållet! Kram

 9. Sandra

  Det låter tufft för dig, men du fixade det. Bra gjort! Och sonen är på bättringsvägen. Så underbart. ❤❤
  Grymt bra jobbat av er båda ❤

 10. Hanna

  Måste va otroligt otäckt när ens barn får svårt att andas. Min lillebror har astma o jag kommer ihåg när han blev hämtad av ambulans o mamma grät, jag trodde att han höll på o dö. Skönt att han mår bättre. O skönt att tentorna är över! Hoppas du får en lugnar period nu

 11. Liw

  Vad härligt positiv du låter när du skriver trots att det verkar ha varit jobbigt med både det ena och det andra. Men det slutade ju bra👍

 12. Popprinsessan

  Å fy stackars liten! Här har båda barnen haft infektionsutlöst astma, värst har det varit för lillkillen. Hans astma har vi aldrig kunnat stävja själva utan har behövt åka in såååå många gånger akut. Så jag lider med er! Skönt att ni fått ny medicin och nu håller jag tummarna att det får vara lugnt framöver på den fronten. Och heja dig som fått in hemtentorna!

 13. Sarah

  Vad roligt att tentorna är klara och inskickade 🙂 Kan tänka mig att det känns sjukt skönt 🙂 Så skönt att han börjar må bättre 🙂 Gulliga bilder på er 🙂

 14. Mirre

  Ohh men vännen då, hoppas att han kurerar på sig snabbt, så jobbigt då de är sjuka, Vår tös var sjuk i helgen som var och pappa vabbade i mån, tis hon hade feber och magsjuka, hon var helt utslagen ena dagen, fick inte behålla ngt, man blir så orolig då de är sjuka

 15. Therese

  Oj, jag visste inte att man gjorde det så svårt för föräldrar (kvinnor?) på universitet/högskolor. Känns lite på gränsen till vad som är okej, man kan ju inte rå för att ens barn är sjukt =/ Skönt att det gick bra med tentorna i alla fall 🙂

 16. Hannas krypin

  Åh men stackars liten! Det är så jobbigt när barnen blir sjuka. Ibland undrar jag om lärare är lite av sadister och njuter lite extra av att kunna ge extrauppgifter om man misssar…

 17. Elisa

  Stackars liten! Och så typiskt att han skulle bli sjuk mitt i en intensiv period. Men hans hälsa är ju viktigast. 🙂 Skönt att han i alla fall mår bättre nu så ni kan ha en mysig helg tillsammans (i snön!). 🙂

 18. Emelie

  Men lilla stackaren då, förkylningsastma är så jobbigt för de små liven. Tufft att plugga och vabba, men skönt att alla hemmatentor är inlämnat nu 😊

 19. Jenbysvardag

  Fy för förkylningsastma. Det har min son också och det är så jobbigt för honom. Vilka astmamediciner fick ni nu? Så skönt att din hemtentor är klara nu. Se till och en bra roligt bra fredagkväll nu 🙂

 20. Olga

  Nej stackars liten 🙁 hoppas det blir bättre snart nu när du kan fokusera mer på honom och dig själv när tentorna är inlämnade!

 21. Pärla

  Så skönt att det är gjort. Visserligen ska det vara samma för alla men lite medkänsla borde finnas i vårt system, sjukdom kan man ju trots allt inte rå för.

Annons
stats