Kathrinea Living

Det eviga dilemmat som student 🤪

Eftersom jag har varit sjuk så har jag missat en del lektionstid, som tur är så har jag kunnat göra det mesta hemifrån så jag har ändå kunnat hänga med i allt vi går igenom. Men tyvärr missade jag ett reflektionsmöte där man var tvungen att vara på plats i skolan för att delta, så nu har jag en komplettering på 1000 ord att göra på grund av det. Kul. Superkul. 👍 Jag får väl sitta upp en natt och skriva så löser det sig. Precis som jag gjort denna natten.. blev nyss klar och har fått skickat in en inlämningsuppgift, så nu kan man ju tro att jag ska sova gott i åtminstone 3 timmar tills det är dags att stiga upp igen. Men sanningen är att jag har druckit på tok för mycket koffein för att det ska kunna bli verklighet någon gång snart 🤷🏼‍♀️ är hur pigg som helst nu och kommer förmodligen vara det tills väckarklockan ringer imorgonbitti (eller idagbitti.. 👀) för sekunden den ringer då blir man ju alltid plötsligt supertrött och måste snooza den minst 20 gånger. Så är det bara 💆🏼‍♀️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yela

  Så himla skönt att du ändå kunnat göra typ allt hemifrån! Känner igen det här med koffein haha, dricker ibland en energidryck på kvällen och precis som du säger är man ju pigg tills väckarklockan ringer 😅

 2. Alexandra

  Heja dig, du är så duktig! <3 Hade själv en förmåga att bli väldigt stressad om jag var hemma pga sjukdom när jag pluggade, spelade ingen roll om det var på Komvux eller gymnasiet 🙂 Alltid jobbigt när man missar något obligatoriskt, men det kommer gå JÄTTE bra! Neej, vad jobbigt och inte kunna sova 🙁 Själv kan jag dricka hur mycket koffein och kaffe som helst – blir aaldrig piggare! 😀 Ha en fantastisk dag, kraaam!

 3. jessica

  oj vad jag känner igen mig sen jag pluggade, se till att vila ordetligt i morgon istället så viktigt att få tid för återhämtning i studierna ❤️

 4. Ullie

  ja du som jag känner igen det är när ja läste till usk
  jobbade ofta samtiigt o satt uppe o skrev till ett två på nätterna o när man sen skulle upp halv sju va man inte pigg på att jobba =)
  Lycka till hoppas det går bra kram

 5. Amanda

  Jag hade inte kunnat säga det bättre själv så fort klockan ringer då vill man inte gå upp alls. Vad duktig du är som kämpar på med studierna 🙂

 6. Hannas krypin

  Vad jobbigt att du missade en obligatorisk föreläsning och nu har en komplettering att göra. Men det kommer säkert gå bra. Hoppas att du kan sova en stund trots koffeinet.

 7. Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagog

  Jag önskar jag var sån där människa som var pigg, jag är istället motsatsen otroligt trött av mig, och ofta rejält tröt dessutom. Förutom klockan halv fem på morgonen när min kropp tycks tro att det är dags att vara little miss sunshine och hoppa ur sängen :-o. Jag avskyr att vara morgonpigg men tycks liksom inte komma ur det :).

  Jag har också en komplettering att ta igen från missat seminarium förra veckan, ska ta mig för den samt en tentamen i helgen :-).

 8. Jennysvardag

  Så tråkigt att du har fått komplettera för du inte kunde vara med. Tycker att dom borde ha överseende när man är sjuk. Hoppas att det går bra ändå 🙂

 9. Paulina

  Inte kul att vara sjuk ush! Kul du fixade allting hemma så bra när man kan göra nästan allting hemma ❤️ Kul med inlämningsuppgift också!
  Få en fin kväll 😘

stats