Kathrinea Living

Dagens att göra 📝

Har bara varit fokus på att plugga. Hela. Dagen. 🙄 Vi har inlämning imorgon och jag började skriva imorse 🙃 inte jättestabilt kanske.. men det är ju alltid så nu i början av terminen, de lägger massa grejer på varandra så man får stressa halvt ihjäl sig för att hinna med allt i tid. Och sen bara några veckor in i terminen så har vi knappt en inlämning ens var 14e dag 🤷🏼‍♀️ Men i vilket fall som helst så fick jag ihop uppsatsen idag och lyckades till och med göra klart lite små uppgifter som skulle lämnas in i slutet av denna veckan, så jag är jättenöjd med dagens prestationer, trots att det varit väldigt ensidigt.

Imorgon måste jag verkligen försöka komma igång med mitt träningsschema igen, i vissa perioder så blir uppehållen liiiite för långa alltså.. Men tränar jag bra så äter jag automatiskt bra också så vill gärna försöka hålla den balansen även genom de stressigaste perioderna. Såklart blir ju energinivån också mycket högre när man äter ordentligt och då är det också lättare att hålla tempot uppe 🤗 dessutom så vill jag absolut inte bli lika smal igen som jag var förra sommaren.. 👇👀

Jag vet att det är lite av ett tvärtom-problem jämfört med vad många i min omgivning kämpar med. Men det är faktiskt inte så lätt som många tror att gå upp i vikt heller, när man vill det. Speciellt inte när man tycker att äta är något av det tråkigaste som finns 🙃

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandifighter

  Jag förstår dig (även om jag sitter i det andra skeppet,)
  Det måste vara lika svårt för dig som det är för mig. Ja tänk att de inte kan lägga skolarbete lite mer balsnserat 😉 skönt att få ha det gjort ❤

 2. Michelle

  Det är svårt i gå upp oxå sen beroende vad för kropp man har och vad man har. Vi alla är ju olika . Jag försöker gå ner och det är jättesvårt 💕

 3. Amanda

  Vad är det du pluggar? Vad duktig du är som ändå skickade in uppsatsen. Jag är ju likadan jag gör saker i sista minuten oftast för jag vill/behöver press på mig 🙂

stats